Klímatisztítás Győrben, és 15 km-es vonzáskrzetében! +36209959962

Radiátortisztítás (bevezető áron) 1-4 db
Radiátortisztítás (bevezető áron) 1-4 db
15 990 Ft
9 990 Ft

Radiátortisztítás (bevezető áron) 1-4 db

Radiátoros fűtés esetén a levegő alul áramlik be a fűtőtestbe így a meleg levegő felfelé száll, azonban a radiátor felületén megtapadó por egy jelentős része a levegő mozgása során leválhat, így a helyiség légterébe kerülhet.

Több szennyeződés is elképzelhető egy radiátorban: ilyen lehet a szálló por, esetleges állat szőr, felújítás közben keletkezett szennyeződés, pókháló stb... Mivel nincs olyan jelentős légáramlás, mint egy klíma esetében, ezért sokkal ritkábban szükséges a tisztítás elvégzése, ugyanakkor néha szabad szemmel is látható, vagy a fűtési szezon kezdetekor, akár érezhető is.

• A levegőben szálló finom por hozzájárulhat az allergiás tünetekhez
• A lehűlőben lévő leszálló levegő a radiátorból származó port a bútorokra és egyéb tárgyakra szállítja
• az esetlegesen a radiátoron pihenő házi állaton allergiás tüneteket okozhat
A radiátoron megtapadt por ronthatja annak hőleadásának hatásfokát, ugyanakkor az egészségkárosító hatását jelentősebbnek gondoljuk.

A tisztítás során eltávolítjuk a radiátorban lerakódott port, kormot, pókhálókat, esetleges konyhai gőzöket, nikotin lerakódást, ugyanakkor a rácsöppent festékkel, valamint a rozsdával sajnos nem tudunk mit kezdeni.

Ez a módszer kizárólag az acéllemez radiátorok tisztítására alkalmas. A törölközőszárító és a szerkezetileg különböző, moduláris alumínium radiátorok esetében nem használható.

Csak függesztett konzolos radiátorokat tudunk tisztítani, a padló, és a radiátor közötti távolság nem lehet kevesebb, mint 10 cm.
38
Kezdete: 2024.05.28   A készlet erejéig!
Megtakarítás 6 000 Ft
9 990 Ft
15 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
004