Klímatisztítás Győrben, és 15 km-es vonzáskrzetében! +36209959962

Silver tisztítás
Silver tisztítás
8 980 Ft
ÚJ

Silver tisztítás

Típustól függően, 2-10 év jótállást vállal a forgalmazó a klímákra. Ugyanakkor a meghosszabbított jótállás egyik feltétele az évenkénti rendszeres karbantartás, amelyet a szakképzett klímaszerelőtől kapott számlával kell igazolni. Mi minden, típus tisztítását elvégezzük, függetlenül attól, hogy ki telepítette a gépet! A klíma forgalmazójának teljesen mindegy, hogy melyik cég végzi az éves karbantartást, a lényeg, hogy a tisztítást végző cég rendelkezzen a szükséges engedélyekkel(f-gáz) és számlával igazolja az elvégzett munkát.

 

Cégünk abban az esetben ajánlja ezt a tisztítást, ha a készüléket csak időszakosan használják, nincs terhelt helyiségben, és az évenkénti karbantartás megtörténik.

 

A tisztítás tartalmazza:

- a beltéri egység hőcserélőjének, speciális anyaggal történő kezelését. A legmodernebb ipari tisztítószerek gyártója fejlesztette ki, amely automatikusan öblítődik, ez azt jelenti, hogy a hűtőbordák kondenzációja végzi el az öblítési folyamatot.

- a kültéri egység (amennyiben maximum 3m magasban van, és nem okoz gondot a mosóvíz pl. a szomszédnak) hőcserélőjének mosását, amelyet követően vízzel teljes kören átöblítünk.

 

A mellékelt képeken egy enyhén szennyezett, folyamatosan karbantartott gép látható. Itt nem szereljük le a burkolatot, az átmosás után is látszik, hogy minimális volt a szennyeződés, így az teljesen fölösleges lenne.

 

A megrendelés a szolgátatást tartalmazza, telefonon, e-mailben egyeztetünk az időpontról.

8 980 Ft
Adatok
Cikkszám:
002