Klímatisztítás Győrben, és 15 km-es vonzáskrzetében! +36209959962

Gold tisztítás
Gold tisztítás
19 900 Ft
ÚJ

Gold tisztítás

Típustól függően, 2-10 év jótállást vállal a forgalmazó a klímákra. Ugyanakkor a meghosszabbított jótállás egyik feltétele az évenkénti rendszeres karbantartás, amelyet a szakképzett klímaszerelőtől kapott számlával kell igazolni. Mi minden, típus tisztítását elvégezzük, függetlenül attól, hogy ki telepítette a gépet! A klíma forgalmazójának teljesen mindegy, hogy melyik cég végzi az éves karbantartást, a lényeg, hogy a tisztítást végző cég rendelkezzen a szükséges engedélyekkel és számlával igazolja az elvégzett munkát.

 

Cégünk abban az esetben ajánlja ezt a tisztítást, ha régen történt a készlék teljes átmosása, vagy olyan helyen van a klíma, amely fokozottan terhelt(pl. konyha), esetleg folyamatos használatban van.

 

A tisztítás tartalmazza:

- a beltéri egység hőcserélőjének, és ventillátorának vegyszeres mosását, amelyet követően vízzel teljes körűen átöblítünk.

 

- kültéri egység (amennyiben maximum 3m magasban van, és nem okoz gondot a mosóvíz pl. a szomszédnak) hőcserélőjének mosását, amelyet követően vízzel teljes körűen átöblítünk.

 

A mellékelt képek egy erősen szennyezett gépet, és a tisztítás folyamatát, végeredményét mutatják! Ebben az esetben a gép szűrőit, burkolatát szakszerűen eltávolítjuk, takarítjuk, fertőtlenítjük, és átöblítjük.

 

A megrendelés a szolgátatást tartalmazza, telefonon, e-mailben egyeztetünk az időpontról.

19 900 Ft
Adatok
Cikkszám:
001